Læserbrev i Hornsherred Lokalavis

Socialdemokraterne bakker op om nødvendigheden af flere cykelstier og er ganske enig med læserbrevsskribenten Alan Garflet, Skuldelev i, at vejen mellem Skuldelev og Skibby er farlig for cyklister. Vejen kurver. Der er dårlige oversigtsforhold og der køres alt for stærkt.

For et par år siden blev der lavet en To minus en vej på en del af strækningen, men det er min oplevelse, at stregerne ikke altid respekteres og at farten er mere 80-90 km. end 60 km. Derfor er der brug for en rigtig dobbeltrettet cykelsti mellem Skibby og Skuldelev samt også en cykelsti mellem Skuldelev over Tørslev til Gerlev.

Flere og flere vil gerne bruge cyklen også til de længere strækninger og det er godt både for helbred og miljø, så Socialdemokraterne vil (igen) medtage ønskes om cykelstier til budgetforhandlingerne i august og september.

Vores ambitionen er at alle kan cykle sikkert på en cykelsti mellem kommunens mange byer samt ud til de store hovedveje. Det kniber det gevaldigt med, også i den østlige del af Hornsherred.