<h1>Om Tina</h1>

Om Tina

Jeg flyttede ud på marken i 1971

Det var her det startede. På Torpemark. Tre kilometer udenfor Skuldelev. Min familie tilvalgte livet på landet og jeg fulgte med. Det blev til skolegang på Skuldelev Skole og senere Skibby Skole på Nyvej. Ungdomsklubben på Hanghøjgård. Lange afstande, men mange fællesskaber.
 
Som ung hver dag op ad markvejen til bussen. Først til Frederikssund Gymnasium og videre til storbyen for at tage en uddannelse. København trak, men fredag og lørdage gik turen tilbage til Hornsherred for at køre post og være biografdirektør sammen med alle de andre, som også havde været med til at købe og drive Skibby Kino.

Med det første barn på armen vendte jeg og den lille familie tilbage. Nu til Frederikssund midtby, hvor jeg har boet og arbejdet i mere end 30 år. Jeg kender hverdagen. Jeg har som mor mærket vægten af varer bag på cyklen og taget min tørn, for at få alle tre børn godt på vej. Nu er jeg også blevet farmor og glæder mig til at fortælle om rejserne jorden rundt og om hverdagens små mirakler.

Jeg har oplevet brogede vilkår for det gode børneliv og på mit arbejde mødt mange børn, som havde brug for en voksen at snakke med. Brug for at blive set og hørt og lidt til og meget mere. Jeg har haft alvorlig sygdom tæt inde på livet, der hvor det gør allermest ondt. Set mine bedsteforældres vilkår, da de blev gamle og havde brug for hjælp.

Som tillidsrepræsentant kunne jeg være med til at ændre mine kollegaers løn og arbejdsforhold. Som politiker kan jeg være med til at ændre både børn og voksnes rammer og muligheder.

Alle har brug for nogen og noget at stå op til. Alle har brug for at blive værdsat, føle tryghed og mærke omsorg. Derfor vil jeg blive ved med at prioritere og udvikle hele Frederikssund Kommune. Vi skal gøre tingene ordentligt – og i fællesskab.

Med Mette Bliv Medlem

Mine politiske erfaringer

Jeg har siddet i Frederikssund Byråd siden 2001 og har dermed mere end 20 års erfaring i det politiske byrådsarbejde.
I sidste byrådsperiode var jeg 2. viceborgmester. Medlem af Økonomiudvalget og Plan- og Miljøudvalget samt Formand for Teknisk Udvalg.

Tidligere har jeg siddet otte år som Formand for Social, Ældre og Sundhed, efter at den sammenlagte Frederikssund Kommune efter alle kunstnens regler og laveste fællesnævner blev dannet. Økonomien var stram og det var hårde, men spændende år for at få den nye kommune søsat. Opgaverne var mange og visionerne store.

Jeg er og har desuden været aktivt medlem af flere bestyrelser - I/S Vestforbrænding, hvor jeg også sidder i arbejdsudvalget, HNMNaturgas I/S, ROMU, Jægerspris Kraftvarme a.m.b.a., Fjordforbindelsen Frederikssund SOV, MNVBolig med flere.