Special Skills på Højagergaard 2023

Åbningstale til Special Skills på Højagergaard den 7. september. En fantastisk dag med mange muligheder.   

Kære allesammen

Hjertelig velkommen til Special Skills – både til alle jer, som jeg kender og til alle jer, som jeg ikke kender.

Jeg hedder Tina Tving Stauning, og er borgmester her i Frederikssund Kommune. Jeg er så glad for at være blevet inviteret i dag. Fordi det er en helt særlig dag her på Højagergård. Det er nemlig allerførste gang at der bliver holdt Special Skills i Frederikssund og allerførst gang i Nordsjælland. Og jeg ved, at det også er første gang for mange af jer, at I er med til Special Skills. Men nu er I her. Det er godt!

I er sikkert også meget spændte på dagen i dag. Men jeg kan love jer, at det bliver en spændende dag, hvor I får prøvet en masse nyt, I aldrig har prøvet før. I får mødt en masse nye mennesker. Og så bliver I klogere på, hvad der findes af muligheder for jer med arbejde og uddannelse., når I er færdige med grundskolen.

I dag bliver I nemlig præsenteret for nogle forskellige arbejdsopgaver, som man kan møde ude i forskellige jobs og uddannelser. Og I får lov til at prøve selv. Glæd jer! På den måde får I en langt større viden om jobmuligheder. I finder måske ud af, hvad I kan lide. Og I kommer til at opleve, at der er noget, I bare er rigtig gode til.
For der er altid noget, man er god til.

Husk at have det rigtigt sjovt i dag. Jeg er sikker på at det bliver en spændende og lærerig dag.

Derfor – skal vi ikke råbe hurra og hermed sige God Special Skills dag på Højagergaard i Slangerup til jer alle!

Hurraaaaa